Ierakstīts Semināri

LBB JSS 1. biedru seminārs

LBB JSS 1. biedru seminārs - fbevent4.png

Latvijas Bibliotekāru biedrības Jauno speciālistu sekcijas rīkotās konferences un pasākumi vienmēr bijuši atvērti visiem, bet šoreiz mācāmies būt nedaudz savtīgi – gaidāmais seminārs būs paredzēts tikai biedriem.

Mūsu dzīves straujajā ritmā un aizņemtībā ir grūti atrast mirkli un pievienoties biedru sapulcei, it sevišķi ņemot vērā to, ka esam 37 biedri no dažādām Latvijas malām – Preiļiem, Saldus, Ventspils, Madonas, Rīgas, Cēsīm, Valmieras un citām pilsētām. Pieņemt dažādus lēmumus, plānot 4CanGurus un citas aktivitātes, atrodoties dažādās pilsētās, nav viegli un ir reizes, kad tehnoloģiju attīstības sniegtās iespējas vēlamies nolikt malā un vienkārši satikties – redzēt, dzirdēt, iepazīt viens otru. Galvenokārt šī diena paredzēta, lai mēs veidotos kā stipra un vienota komanda.

Lai tiktos un būtu vienoti, ieviesīsim jaunu tradīciju – biedru semināru. Šoreiz semināra ietvaros notiks divas lekcijas, kuras vadīs JSS aktīvs atbalstītājs Kaspars Rūklis un bijusī ilggadējā JSS biedre Viktorija Moskina. Notiks arī biedru kopsapulce un prāta vētra dažādu pasākumu plānošanai.

lbb-jss-1-biedru-seminars-programma

Autors:

LBB JSS vadītāja, LBB valdes locekle, LR Patentu valdes Intelektuālā īpašuma informācijas centra vecāka referente

Izsaki viedokli!

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.