Informācija, kā kļūt par biedru

Esi ieinteresēts mūsu sekcijas darbībā un vēlies mums pievienoties? Mūsu draudzīgais kolektīvs laipni gaida ikvienu jauno biedru, kurš ir gatavs iesaistīties sekcijas aktivitātēs. Tev būs iespēja izpausties, piedaloties konferencēs un projektos, piedāvājot savas idejas nozares attīstībai un jauniem pasākumiem, kā arī iesaistoties jauno speciālistu motivēšanas pasākumos. Visi sekcijas biedri ir aicināti veidot saistošus rakstus par tematiem, kas viņus visvairāk interesē un būtu noderīgi arī citiem bibliotēku un informācijas jomas speciālistiem.

Lai pievienotos mūsu sekcijai, ir jāveic dažas formalitātes:

  1. Ja vēl neesi LBB biedrs, aizpildi LBB biedra pieteikumu un atsūti to mums uz e-pastu lbb.jss@gmail.com, bet oriģinālu iesniedz LBB, savukārt ja esi LBB biedrs, sazinies ar mums;
  2. Jaunajiem biedriem jāsamaksā iestāšanās maksu 1% apmērā no vienas mēneša algas pēc nodokļu nomaksas, bet katru nākamo gadu – individuālo biedra naudu 7,00 eiro apmērā (gadījumā, ja esi vēl students un bibliotēkā nestrādā, tad piemērojami citi nosacījumi – sazinies ar mums);
  3. LBB rekvizītus un kontaktinformāciju meklē šeit.

LBB valde | LBB statūti | LBB reģionālās nodaļas | LBB sekcijas

Ja pagaidām nevēlies kļūt par oficiālu biedru, bet tev ir kādi priekšlikumi, vari sazināties ar mums un mēs tos uzklausīsim. Ja ir īpašs noskaņojums un vēlme izpausties, vari iesniegt savu rakstu par kādu nozarei atbilstošu tematu 500 vārdu apjomā. Mēs izvērtēsim tava raksta atbilstību mūsu profilam un atbilstošie raksti tiks publicēti ar viesautora statusu.

Noteikti būsi pamanījis, ka ar ikdienas jaunumiem dalāmies mūsu Facebook lapā vai tviterkontā, taču ir arī iespēja dažas reizes gadā saņemt LBB JSS veidotu ziņu apkopojumu par iespējām piedalīties semināros, konferencēs, apmācībās un pieredzes apmaiņas braucienos vai pierakstīties mūsu bloga jaunumiem, kurus saņemsi katru reizi, kad publicēsim jaunu rakstu. Atliek vien izvēlēties!

Tava kontaktinformācija

Informācijas saņemšana

Komentāri, idejas, jautājumi

Pastāsti par sevi un savām interesēm. Varbūt tev ir kāda ideja, ko vēlies īstenot, vai jautājums, ko vēlies mums uzdot?

Izsaki viedokli!

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.