Ierakstīts Vispārīgi raksti

Aicinājums piedalīties starptautiskajā simpozijā BOBCATSSS 2014

Laikā no 2014. gada 29. līdz 31. janvārim Barselonā, Spānijā notiks 22. starptautiskais simpozijs BOBCATSSS, kuru organizē Barselonas Universitātes un Burosas Universitātes (Zviedrija) studenti. Simpozija galvenā mērķauditorija ir bibliotēkzinātnes un informācijas zinātnes studenti. Tā vienojošais temats ir

“Bibliotēku (r)evolūcija:
ilgtspējīgas informēšanas prakses veicināšana”
.

Ja tevi uzrunā jautājumi par informācijas lietotāju vajadzībām, informācijas radīšanas, izmantošanas, izplatīšanas un saglabāšanas iespējām, jaunu prasmju attīstīšanu, brīvu piekļuvi informācijai un zināšanām, jaunajām informācijas tehnoloģijām, informācijas pieejamības nodrošināšanu “mākoņos” un mobilajiem pakalpojumiem, kā arī tev jau ir ideja par pētījumu, kas varētu šķist interesants arī pārējiem simpozija dalībniekiem, vari pieteikt savu dalību referāta (20-30 minūšu uzstāšanās), stenda referāta (plakāts), semināra (90 minūšu uzstāšanās ar praktiskā darba vadīšanu) vai peča-kuča formātā līdz 2013. gada 23. septembrim.

Pētījuma pieteikums iesniedzams kopsavilkuma veidā, kurā ietverta informācija par pētījuma autoru vai autoriem, pētījuma nosaukums un, protams, iecerētā pētījuma apraksts 500-700 vārdu apjomā. Pieteikumam pievienojams arī īss kopsavilkums 100-250 vārdu apjomā, 3-6 atslēgvārdi un izmantoto informācijas avotu saraksts APA formātā. Iesūtītie pētījumu pieteikumi tiks izvērtēti, un dalība simpozijā tiks apstiprināta līdz 4. novembrim, atbilstoši līdz 8. decembrim apstiprināto pētījumu pilnie teksti būs jāiesūta simpozija organizatoriem.

Simpozija BOBCATSSS dalības maksa studentiem ir krietni izdevīgāka nekā citiem nozares speciālistiem, tāpēc tā ir vienreizēja iespēja gūt starptautisku pieredzi, dibināt kontaktus un nostiprināt savu redzējumu par nozarē notiekošo. Sazinies ar mums, ja tev ir nepieciešams padoms pētījuma izstrādes vai finansējuma piesaistes jautājumos.

Seko aktualitātēm sociālajos tīklos – Twitter un Facebook.

Autors:

Bibliotēku informācijas speciālistu interešu grupa

3 domas par “Aicinājums piedalīties starptautiskajā simpozijā BOBCATSSS 2014

    1. Neskaidros jautājumus būs iespēja uzdot BOBCATSSS un ERASMUS apvienotajā pēcpusdienā, kura notiks LU Sociālo zinātņu fakultātē Lomonosova ielā 1a, 106. telpā. Tikšanās laiks: 15. maijs plkst. 12:30. Pasākums ilgs vienu stundu.

      Vai arī nosūtot vēstuli uz lbb.jss@gmail.com.

Izsaki viedokli!

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.